قرمز، آبی و سبز در یک تک پیکسل
محققان در دانشگاه فلوریدای مرکزی تنظیم رنگ از طریق تغییر در سطح ولتاژ را بهبود دادهاند به طوری که وضوح تصویر را سه برابر افزایش می دهند. در فنآوری امروزی هر پیکسل شامل سه زیر-پیکسل است که هر کدام میزان رنگهای قرمز، سبز و آبی را مشخص میکنند. در روش جدید با تنظیم ولتاژ میتوان تنها یک زیر-پیکسل داشت که هم میتواند آبی، سبز و قرمز باشد. بنابراین تعداد پیکسلها ۳برابر کمتر شده و میتوان در ابعاد مساوی وضوح تصویر بیشتری داشت.
نکته دیگر این روش تطبیق آن با فنآوریهای امروزی است و نیازی به تغییر در سختافزارهای مورد استفاده نیست. برای مطالعه بیشتر به اینجا مراجعه کنید.
کنترل نور با تغییر ضریب شکست
محققان دانشگاه ایالتی کارولینای شمالی یک تکنیک برای کنترل نور قرمز را با میدانهای الکتریکی را توسعه داده ند که مانند سوئیچهای جریان عمل میکند. یک میدان الگتریکی برای قطع و وصل جریان مورد ااستفاده قرار میگیرد تا منطق صفر و یک را به وجود آورد. در اینجا نیز با کنترل نور به صورت قوی یا ضعیف، گسترده یا متمرکز و تک جهتی یا چند جهتی می توان منطق صفر و یک را به وجود آورد.
در این روش با استفاده از تغییر ضریب شکست نور در برخی از مواد نیمههادی میتوان نور را کنترل کرد. محققان توانستهاند ضریب شکست را تا۶۰درصد تغییر دهند. برای مطالعه بیشتر به اینجا مراجعه کنید.