استفاده مجدد از ویفر با اضافه کردن یک لایه گرافن
پژوهشگران در دانشگاه MIT اپیتکسی نیمه هادی را بر روی ویفر با قرار دادن لایه نازک گرافن انجام میدهند. پس از آن مدار به طور کامل از ویفر جدا شده و دوباره میتوان از همان ویفر استفاده کرد. ساختار کریستالی اپیتکسی و به موازات آن ساختار کریستالی ویفر زیر لایه گرافن ایجاد می شود اما به دلیل وجود گرافن نمی تواند لایه زیری را به صورت کامل تحت تأثیر قرار دهد، بنابراین می توان اپیتکسی را جدا کرد. گرافن به دلیل سختی و در عین حال نازک بودن گزینه مناسبی برای این راه حل است. این روش هزینه ساخت را به میزان قابل ملاحظه ای کاهش خواهد داد. برای مطالعه بیشتر به اینجا مراجعه کنید.
پروبهایی با آسیب کمینه به مغز
یک گروه تحقیقاتی کرهای الکترودهای عصبی انعطافپذیر را با استفاده از نانوسیمهای اکسید روی ساختهاند. این الکترودها با اینکه قدرت سیگنال خود را حفظ میکنند آسیب بسیار ناچیزی به مغز وارد میکنند. تحقیقات نشان میدهد با کوچک شدن پروبها آسیب به مغز کاهش مییابد، اما مشکل روشهای قبلی کاهش تشخیص سیگنالهای مغز با کوچک کردن آنها بود.
این روش با استفاده از نانوسیمهای اکسید روی توانسته است پروبهای عصبی بر پایه گرافن و پلیمر رسانا با کمینه آسیب به مغز و با حفظ قدرت سیگنال مغز به وجود آورد. برای مطالعه بیشتر به اینجا مراجعه کنید.
LEDهای سبزتر با بلورهای مکعبی
دانشمندان برای ایجاد مکعب GaN که بتواند مشکل شکاف نور سبز در LEDها را بر طرف کند راه جدیدی یافتهاند. این راه علاوه بر عبور از شکاف نور سبز زیر لایه سیلیکونی GaN را افزایش میدهد. پیش از این کریستالهای GaN به صورت شش ضلعی بوده و تلاشها برای ساخت مکعب نتایج ضعیفی داشته است، زیرا باعث ایجاد ناخالصی در GaN شده است. اما در این روش توانستهاند بدون ناخالصی GaN مکعب ایجاد کنند تا بتوانند مشکل شکاف نور سبز در LEDها را از بین ببرند. برای مطالعه بیشتر به اینجا مراجعه کنید.