هفته چهارم آبان ۹۴

  • محصولات 
    • Altera (1)
    • MentorGraphics (1)
    • Synopsys (2)
    • Intel (1)
    • Bell lab (1)

محصولات

۱-     شرکت Altera از قابلیت های Altera Functional Safety Lockstep برای پردازنده های نهفته ی Nios II پرده برداری کرد. این قابلیت ها میزان ریسک پذیری در زمان طراحی را کاهش می ­دهد و به طراحان سیستم کمک می دهد تا با قابلیت اطمینان و انعطاف پذیری بیشتری محصول خود را به صنعت تحویل دهند. با همکاری شرکت Altera با شرکت YOGHITECH (یکی از پیشرو های ایمنی کاربردی در ایتالیا) و استفاده از تکنولوژی fRSmartComp از این شرکت، Altera توانسته است تا قابلیت اطمینان در پردازنده های نهفته ی خود را بالا ببرد. برای اطلاعات بیشتر به اینجا مراجعه گردد.  

۲-     شرکت MentorGraphics توانایی پلت فرم خود را به نام Veloce emulation (Codelink) در پشتیانی برای درستی سنجی و خطایابی از طراحی های قابل ساخت توسط پردازنده های Andescore را اعلام کرد. تکنولوژی Andes یکی از سازندگان پردازنده های توان پایین با کارایی بالا در آسیا می باشد. با پشتبانی Codelink از این پردازنده ها، توسعه دهندگان نرم افزار می توانند به راحتی برنامه خود را در مدت زمان کمتری برروی پلت فرم Veloce اجرا کنند و کارایی و خطایابی بهتری را نسبت به قبل داشته باشند. برای اطلاعات بیشتر به اینجا مراجعه گردد.

۳-     شرکت Synopsys از Verification IP (VIP) و سورس کد خود برای درستی سنجی استاندارد اترنت ۴۰۰گیگی پرده برداری کرد. با توجه به افزایش پهنای باند برای پشتیبانی از ویدئوها، شبکه های اجتماعی و سرویس های ابری، استفاده از این استاندارد اترنت الزامی می باشد که این شرکت با استفاده از این ابزار توانایی درستی سنجی این محصولات را افزایش خواهد داد. برای اطلاعات بیشتر به اینجا مراجعه گردد.

۴-     شرکت Synopsys از قابلیت های محصول قدیمی خود به نام IC Compiler II برای استفاده در راه حل های place & route در فناوری ۱۰ نانومتر از شرکت سامسونگ رو نمایی کرد. در گذشته نیز برای مسائل place & route در فناوری ۱۴ نانومتر FinFET از شرکت سامسونگ از این ابزار استفاده می شد. برای اطلاعات بیشتر به اینجا مراجعه گردد.

۵-     شرکت Intel از پیشرفت های Intel Scalable System Framework خبر داده است و به مشتریان خود اطمینان استفاده از این فریم ورک را در پردازش های سرعت بالا داده است. یکی از معماری های این فریم ورک همان Intel Omni-path Architecture می باشد که برای کاربردهایی که به حجم پردازشی بالایی نیاز دارند مانند تحقیقات هواشناسی، big data، کاربردهای پزشکی و سرویس های مالی بسیار مناسب می باشد. برای اطلاعات بیشتر به اینجا مراجعه گردد.

۶-     با توجه به تجاری شدن فناوری ۵G در دهه های آینده، آزمایشگاه بل از قابلیت های کابل های نوری خود برای ارتباطات در این تکنولوژی پرده برداری کرد. این شرکت بیان کرد که این کابل ها پتانسیل افزایش نرخ انتقال داده از ۱۰ تا ۲۰ ترابیت در ثانیه در امروز به (پنتا بیت در ثانیه) در آینده را خواهند داشت. برای اطلاعات بیشتر به اینجا مراجعه گردد.


About the Author : admin