دوشنبه ۱۰ مهر ۹۶

بهبود توانایى حافظه‌ها

یافته‌های دانشگاه پلی تکنیک تامسک نشان می‌دهد که چگونه می‌توان توپولوژی‌های موجود در مواد با ابعاد کوچک را در صورتی که دستگاه به کامپیوتر متصل نباشد جایگزین و پاک کرد و از طریق میدان الکتریکی در نانوذرات بازسازی کرد.خرابی‌های توپولوژیکی می‌تواند تأثیر قوی بر کل حافظه داشته باشد، اما خرابی‌های توپولوژیکی تنها در مواد با ابعاد کوچک، نانوذرات دو بعدی و نانوفیلم‌ها (فقط چند اتم ضخیم) و نانو ذرات یک بعدی یا نانوذرات، که ذرات کروی هستند، یافت می‌شود.در مجموع می توان گفت امکان کنترل و تنظیم توپولوژی‌ها در نانو ذرات برای ایجاد الکترونیک جدید بسیار مهم است. برای مطالعه بیشتر به اینجا مراجعه کنید.

ادعای پیشرفت سیناپسس فتونی

دانشمندان دانشگاه اکستر، دانشگاه های آکسفورد و مونستر معتقدند گام مهمی در جهت توسعه تراشه‌هایی که می توانند مانند مغز انسان اطلاعات را پردازش کنند. آن‌ها معتقدند که کامپیوترها نسبتا آهسته هستند و می‌توان آنها را سریعتر ساخت. رایانه‌های متعارف نیز بسیار کند ذهن هستند و هیچ یک از توانایی‌های یادگیری و پردازش موازی همانند مغز انسان را ندارند. هر دو این مسائل را می توان در اینجا نه تنها با توسعه معماری کامپیوترهای جدید مانند مغز، بلکه با کار در زمینه‌های نوری برای بهره گیری از توانایی‌های قدرتمند انقلاب فوتونیک سیلیکون حل کرد. برای مطالعه بیشتر به اینجا مراجعه کنید.

گرد و خاک جادویى

تیم تحقیقاتی نوعى از جادو که نور و ماده را با هم ادغام کرده‌اند که مى تواند مسائل پیچیده را حل کند. گفته می شود جستجو برای راه حل بهینه برای چنین مسائلی مانند جستجوی کم ارتفاع‌ترین نقطه در کوهستان است. یک جستجوگر ممکن است به سراشیبی برسد و فکر کند که به پایین ترین نقطه تمام چشم انداز رسیده است، اما ممکن است یک نقطه عمیق‌تر در پشت کوه بعدی وجود داشته باشد. محققان دانشگاه‌هاى ساتهمپتن، کاردیف و پلی تکنیک اسکلکو از قطبش براى نشان دادن ساده‌ترین راه براى حل مسائل پیچیده استفاده مى کنند. قطبش با تابش لیزر به لایه‌هاى انتخاب شده از اتم هاى گالیم ، آرسنیک، ایندیم و آلومینیوم ایجاد مى شود و می تواند ارتفاع نقاط را با میزان شفافیت مشخص کند.برای مطالعه بیشتر به اینجا مراجعه کنید.

 


About the Author : admin